JOLA bags.dk

JOLA bags.dk er en kombineret butik og webshop, som sælger skønne tasker af høj kvalitet. Vi har også et udvalg af lækkert tøj, lavet af naturmaterialer, såsom hør, hamp, bomuld, bambus og silke. Virksomheden har adresse på Vestsjælland, nærmere bestemt Snertinge. 

Vores butik på Skarridsøgade 39, 4450 Jyderup har følgende åbningstider: mandag-onsdag LUKKET, torsdag kl. 15-17.30, fredag kl. 9.30-18.00, samt lørdag kl. 9.30-14.00. 

Hos JOLA bags.dk er vi holdt op med at bruge plastikposer, af hensyn til miljøet. Når du handler i vores fysiske butik, vil du derfor kunne vælge mellem en pose fra Jyderup Erhvervsforening, lavet af genanvendeligt plast, eller vores såkaldte JOLA net, som er syet af genanvendte tekstiler, såsom tørklæder, gamle duge mm.

Herudover bruger vi, så vidt det er muligt, genbrugsemballage til vores forsendelser.

Virksomheden er startet den 1. oktober 2013.

Hos JOLA bags.dk vil vi gerne tilbyde et udvalg af tasker og tøj, som man ikke kan få alle steder, og vi tager gerne rundt i Europa for at finde spændende nye mærker, som opfylder vores krav til kvalitet.

Alle vores varer bliver nøje udvalgt, da vi stiller store krav til kvalitet, funktionalitet og design, og vi håber, at du finder lige nøjagtig det, som du ønsker dig, her hos os.

Vi sender til hele Europa.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 22801612 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål.

JOLA bags.dk

Charlotte Drewes, indehaver

 

JOLA bags.dk  CVR nr 35373144  Nykøbingvej 41  4460 Snertinge  Telefon: 22801612  E-mail: Info@jolabags.dk

Webshop fra e-hjemmeside.dk