JOLA bags.dk

Levering og fragt
Her finder du en oversigt over de leveringsomkostninger der er, når du handler hos JOLA bags.dk.

Forsendelse

JOLA bags.dk tilbyder fri fragt, hvis du køber for mere end kr. 499,-.  Ved køb under kr. 499, tillægges fragt kr. 39,-.  Pakken sendes med Post Danmark, og leveringstid er mellem 1-3 hverdage. I ferieperioder kan der dog gå op til 5 hverdage.

Postdanmark leverer gerne direkte ud til din privatadresse. Såfremt du ønsker pakken leveret til en anden adresse, skal du skrive denne adresse i adressefeltet.

Vi sender til hele EU. Pakken til udlandet bliver også sendt med PostDanmark. Leveringstiden kan være lidt længere til udlandet.

Du kan også vælge at hente din vare i vores butik, Skarridsøgade 39, 4450 Jyderup.
 

Betaling

Du kan vælge at betale med Dankort, Paypal, Forbrugsforeningen eller ved bankoverførsel. Ved bankoverførsel skal du være opmærksom på, at varen først bliver sendt, når betaling er registreret.


Når der betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken JOLA bags.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra JOLA bags.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Vilkår og betingelser

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter.

Priserne er dagspriser.

Aftalen indgås på dansk.


Fortrydelsesret

Der ydes 14 dage fortrydelsesret på produkter købt hos JOLA bags.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor køber har fået varen i hænde.

Hvis du fortryder dit køb, skal du

  • Sende en utvetydig meddelelse om din fortrydelse inden for 14 dage efter, du har modtaget varen
  • Sende varen retur senest 14 dage efter, du sendte meddelelse om fortrydelsen

Kunden skal betale returforsendelsen, og det må ikke ske pr. efterkrav. Varer, der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto modtages ikke af JOLA bags.dk.

I henhold til Forbrugerstyrelsen, skal du kunne

  • Bevise, at meddelelsen om, at du vil fortryde er afsendt
  • Bevise at varen er returneret
  • Betale returforsendelse

Du overtager ansvaret for varen, når du får den leveret. Hvis du fortryder dit køb, har du ansvaret for varens stand, indtil den når retur til JOLA bags.dk. Det betyder, at du må forvente at skulle betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder, inden den når frem til os, selvom det ikke er din skyld.

Varen skal returneres på samme måde, som den blev modtaget, dvs. som almindelig post. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til JOLA bags.dk. Kunden har herudover mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Returadresse er følgende:

JOLA bags.dk

Vestergade 35 

8305 Samsø 

Du kan finde en standardblanket til fortrydelse her:

http://www.retsinformation.dk/forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3

Du har ret til at få dine penge retur senest 14 dage efter, du sendte meddelelse til JOLA bags.dk om, at du ville fortryde købet. JOLA bags.dk returnerer pengene, når vi har modtaget dokumentation for at varen er afsendt – eller har modtaget varen retur. Inden vi returnerer beløb, vil der blive foretaget en vurdering af en eventuel værdiforringelse af varen.

 Købesummen tilbagebetales ved en overførsel til din bankkonto.

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber.

Du må fx prøve et stykke tøj, men ikke have det på til en fest. Du må pakke printeren ud og undersøge den, men du må ikke printe på den. Du må folde sengetøjet ud, men ikke sove i det.

Hvis varen bærer præg af at have været brugt ud over det eller er blevet skadet, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Det er JOLA bags.dk, der vurderer varens mulige værdiforringelse.

Såfremt JOLA bags.dk fejlagtigt har sendt dig defekte eller forkerte varer, vælger du selv ved tilbageleveringen, om vi skal sende en ny vare eller refundere alle omkostninger. Det er dog en forudsætning, at du senest 3 dage efter modtagelsen af varerne, påberåber dig fejlen eller manglen ved varen ved at kontakte os pr. telefon eller pr. mail.

Har JOLA bags.dk begået en fejl, betaler vi naturligvis forsendelsen.

Alle varer, der returneres til JOLA bags.dk skal være forsvarligt indpakket. Mærk pakken "fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos JOLA bags.dk.

Når du har indgået en aftale på nettet eller uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, skal du have en bekræftelse af aftalen på et såkaldt ”varigt medium”. Det er fx i en mail eller i et brev. JOLA bags.dk vedlægger et brev med de lovpligtige oplysninger ved levering af varen.

 

Reklamationsret

Såfremt der skulle være fejl eller mangler på varen, har du altid 2 års reklamationsret, og er naturligvis i fuldt omfang dækket af reglerne i Købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, udstedt et tilgodebevis eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamation skal være berettiget, og manglen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Såfremt du ønsker at reklamere over en vare, skal den indsendes til vores adresse: JOLA bags.dk, Vestergade 35, 8305 Samsø med tydelig beskrivelse af fejlen. Du kan eventuelt kontakte JOLA bags.dk telefonisk eller via mail inden afsendelse.

Persondatapolitik

Når du besøger JOLA bags.dk, vil du skulle aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med bestilling af varer. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi videregiver aldrig disse oplysninger til 3. mand uden din udtrykkelige tilladelse.

Dine oplysninger opbevares ikke krypteret hos JOLA bags.dk. Hvor ikke andet er angivet, sendes disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall. Alle registrerede oplysninger opbevares i 5 år i henhold til Bogføringsloven. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder PBS. JOLA bags.dk har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

 

 

 

JOLA bags.dk  CVR nr 35373144  Vestergade 35, 8305 Samsø.   Telefon: 22801612  E-mail: Info@jolabags.dk

Webshop fra e-hjemmeside.dk